Θέλεις να δουλέψεις μαζί μας; Στη CENTO αναζητάμε ταλαντούχα, ενθουσιώδη και δημιουργικά άτομα να ακολουθήσουν την αναπτυσόμενη ομάδα μας.
Προσφέρουμε πακέτο με σημαντικά πλεονελτήματα στο προσωπικό μας.

Για το φυσικά καταστήματα της Cento μεγάλο ρόλο παίζει η καλή εξυπηρέτηση του πελάτη μας. Η άμεση ανταπόκριση στις πωλήσεις, η φιλική και καλή διάθεση, το χαμόγελο και η κοινωνικότητα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που αναζητούμε σε ένα πωλητή μας. Χρειάζεται να δημιουργεί σχέση μεταξύ του πελάτη και της Cento, να προωθεί τα θετικά χαρακτηριστικά της εταιρίας και φυσικά να έχει άριστη σχέση με τη μόδα.
ΟΝΟΜΑ

Email

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΜΗΝΥΜΑ

Η έμπνευση και ο στόχος για τη δημιουργία μίας μοναδικής συλλογής κάθε φορά είναι αυτό που ζητάμε σε αυτό το τμήμα. Η φαντασία και η δημιουργικότητα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά για κάθε συλλογή της Cento. Σε αυτό το τμήμα αναζητάμε επαγγελματίες του χώρου που είναι ενημερωμένοι με τις τελευταίες τάσεις της μόδας και κατέχουν τις ειδικής γνώσεις που απαιτεί ο σχεδιασμός και η παραγωγή ενός γυναικείου ρούχου, από το αρχικό ως το τελικό στάδιο.
ΟΝΟΜΑ

Email

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΜΗΝΥΜΑ

Οι εκπληκτικές βιτρίνες που ενθουσιάζουν και τραβούν το βλέμμα είναι ο στόχος της ομάδας αυτού του τμήματος. Η εταιρία μας αποζητά τη δημιουργία ομάδας με στόχο την καλύτερη δυνατή εμπορική εκμετάλλευση των προϊόντων στης σε συνδυασμό με καλλιτεχνικά χαρακτηριστικά και styling που ανταποκρίνεται στις τρέχουσες τάσεις της γυναικείας μόδας
ΟΝΟΜΑ

Email

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΜΗΝΥΜΑ

Η εξοικείωση με τα social media και το διαδίκτυο είναι αυτό που αναζητάμε από τους ανθρώπους που εργάζονται σε αυτό το πεδίο καθώς και η ενημέρωση και η εξέλιξη στις συνεχόμενες μεταβολές του ιντερνετικού μάρκετινγκ. Οι άνθρωποι που εργάζονται για το eshop του Cento πρέπει να αφουγκράζονται και να συμμερίζονται το όραμά μας για την κατάκτηση της κορυφή στο διαδικτυακό shopping.
ΟΝΟΜΑ

Email

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΜΗΝΥΜΑ

Σε αυτό το τμήμα χρειαζόμαστε ανθρώπους με καθαρή οπτική για τον κόσμο της γυναικείας μόδας και απόλυτα ενημερωμένους με τις νέες τάσεις του χώρου. Οι άνθρωποι που εργάζονται σε αυτό το πεδίο πρέπει να συμμερίζονται την αισθητική της εταιρείας καθώς και να προσαρμόζονται στις όλο και περισσότερες απαιτήσεις στο χώρο της φωτογραφίας.
ΟΝΟΜΑ

Email

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΜΗΝΥΜΑ

Δημιουργικά άτομα, με όραμα και όρεξη για τη επίτευξη της τέλειας εικόνας πρέπει να απαρτίζουν αυτό το τμήμα. Οι γνώσεις γραφιστικής είναι απαραίτητες καθώς και η αισθητική, η οποία χρειάζεται να ανταποκρίνεται σε αυτή της εταιρίας. Η νέες ιδέες και η έμπνευση από τις τάσεις παγκοσμίως είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτες.
ΟΝΟΜΑ

Email

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΜΗΝΥΜΑ

Ικανά άτομα που εκπέμπουν εμπιστοσύνη είναι αυτό που χρειαζόμαστε στο τμήμα του λογιστηρίου. Επιπρόσθετα προσόντα που αναζητάμε είναι η εξοικείωση με τα νέα δεδομένα του ιντερνετικού κόσμου.
ΟΝΟΜΑ

Email

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΜΗΝΥΜΑ