ΧΟΝΔΡΙΚΗ

[vc_row][vc_column width=»1/1″][vc_column_text]

Η εταιρεία μας, Cento, κατέχει μεγάλο μερίδιο της αγοράς και στη χονδρική πώληση με συνεργασίες διαρκείας σε Ελλάδα και Κύπρο. Πρωτοπορούμε και προσφέρουμε στους πελάτες χονδρικής, μία νέα πλατφόρμα B2B (Business to Business), για άμεση και καλύτερη εξυπηρτέτηση σε όλα τα επίπεδα.

Για συνεργασία χονδρικής, αρκεί να συμπληρώσετε τα πλήρη στοιχεία της επιχείρησής σας στην παρακάτω φόρμα και εντός 24ωρών θα έχετε πρόσβαση στην online πλατφόρμα της Cento. Εκεί θα έχετε την ευκαιρία να ενημερώνεστε άμεσα για όλες νέες παραλαβές με αναλυτικές περιγραφές για όλα τα προϊόντα, με τιμές χονδρικής και λιανικής πώλησης. Ακόμη, θα απολαμβάνετε ειδικά προνόμια και εκπτώσεις ανά περιόδους σε αρκετούς κωδικούς ή ακόμα και σε ολόκληρες συλλογές.

Για  περισσότερες διευκρινήσεις και πληροφορίες σχετικά με συνεργασίες χονδρικής, σας παρέχουμε τη δυνατότητα να επικοινωνείτε και τηλεφωικώς με τα κεντρικά της εταιρείας μας, όπου καταρτισμένοι άνθρωποι θα σας βοηθήσουν δίνοντάς σας τις πληροφορίες που χρειάζεστε για συνεργασία.

SHOWROOM HEADQUARTERS

ΚΟΡΩΝΗΣ 9Α, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ-ΑΘΗΝΑ
Τ.Κ. 12133
ΤΗΛ: 2110199092 & 2110123533

Ωράριο λειτουργίας

Δευτέρα-Παρασκευή: 9:00-17:00
Σάββατο:  10:00-15:00

Η απόλυτη, διαδραστική Cento εμπειρία είναι διαθέσιμη και σε αγορές χονδρικής. Απολαύστε τη!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]