ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Κατά την παραλαβή του πακέτου σας, οφείλετε να ελέγξετε ότι όλα τα προϊόντα αντιστοιχούν στην παραγγελία σας. Σε περίπτωση λάθους ποσότητας ή ελαττωματικού προϊόντος, οφείλετε να μας ενημερώσετε μέσω τηλεφώνου στο (+30)2110123533 ή μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στη διεύθυνση info@centofashion.com, την ίδια ή το αργότερο μέχρι την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την παραλαβή της παραγγελίας σας. Οποιαδήποτε αίτηση διατυπωθεί εκτός αυτής της προθεσμίας δε θα μπορεί να γίνει δεκτή, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε αλλαγή προϊόντος.

Επιστροφή/αλλαγή προϊόντων

 • Σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε και να αλλάξετε ένα προϊόν, έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε την αλλαγή εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της παραλαβής.
 • Αν επιθυμείτε να αλλάξετε ένα προιόν που έχετε αγοράσει από τα είδη προσφοράς οι αλλαγές γίνονται δεκτές αποκλειστικά με είδη σε προσφορά. Σε περιόδους εκπτώσεων, οι αλλαγές πραγματοποιούνται μόνο με είδη σε έκπτωση, στην τρέχουσα τιμή τους.
  Επιστροφή χρημάτων δεν γίνεται δεκτή.

Διαδικασία επιστροφών/αλλαγών

 • Αλλαγή με άλλο προιόν, στέλνετε το προιόν που θέλετε να αλλάξετε με οποιαδήποτε υπηρεσία courier και δική σας χρέωση στα γραφεία της εταιρείας.
  CENTO Fashion
 • Ύδρας 16Α Μοσχάτο ΤΚ 18346 ΤΗΛ 2110123533
  *Μην ξεχάσετε να σημειώσετε στο δέμα: υπ’ όψιν Cento e-shop.
  Σε περίπτωση αλλαγής, πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας εντός 2 ημερών στo τηλέφωνo 2110123533 για σχετική ενημέρωση. Αφού παραλάβουμε την επιστροφή σας, σας στέλνουμε με δική μας χρέωση το προϊόν της αλλαγής.
 • Επιστροφές / αλλαγές γίνονται δεκτές και στα καταστήματά μας κατόπιν συνεννόησης στο τηλέφωνο 2110123533 εντός 10 ημερών από την παραλαβή.

Σχετικά με τις επιστροφές/αλλαγές
Για να γίνει δεκτή η επιστροφή το προϊόν πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και να μην λείπει τίποτα από την αρχική του συσκευασία (καρτελάκια, ετικέτες κτλ).
Μέχρι τη στιγμή που το προϊόν θα φθάσει σε εμάς βρίσκεται στη δική σας ευθύνη, οπότε είναι σημαντικό να φροντίσετε για την ασφαλή μεταφορά του, ώστε να αποφευχθεί τυχόν ζημιά και ως εκ τούτου αδυναμία επιστροφής και αλλαγής του.