Ένα «τρισδιάστατο» brand ανανεώνεται!

Η Cento Fashion μπαίνει σε τροχιά ανανέωσης και πρωτοπορεί στα trends και τις απαιτήσεις που έχει η μόδα σήμερα. Διατηρώντας τις βασικές της αρχές που την έχουν καταστήσει ως ένα αξιόπιστο brand μέχρι σήμερα, κάνει ένα ακόμα μεγάλο βήμα και απλώνει τις συλλογές τις σε 3 διαφορετικά στιλ (Chic – Inspiration – Nightlife) που ανταποκρίνονται και απαντούν τις απαιτήσεις που έχει μία σύγχρονη νέα γυναίκα, κρατώντας πάντα τη βασική της σειρά (Basics).

CAMP

Basics

Όπως υποδηλώνεται ξεκάθαρα από την ονομασία της αυτή η σειρά αποτελεί τη βάση του brand αλλά και τις γκαρνταρόμπας σου. Περιέχει όλα τα βασικά κομμάτια που πρέπει να υπάρχουν σε κάθε σύγχρονη γυναικεία γκαρνταρόμπα. Πρόκειται για κομμάτια σε βασικές γραμμές που ταιριάζουν σε κάθε σωματότυπο και λειτουργούν ως πασπαρτού ρούχα που θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση και θα δώσουν τη λύση στο outfit σου την κατάλληλη στιγμή.

Chic

Η κομψότητα είναι αναπόσπαστο κομμάτι του προσωπικού στυλ κάθε γυναίκας. Ανεξάρτητα από την ηλικία και την προσωπικότητα, όλες οι γυναίκες έχουν το δικό τους τρόπο να είναι κομψές για να εκφράσουν τη θηλυκότητά τους με το δικό τους μοναδικό τρόπο. Στη Cento Fashion δημιουργήσαμε μία συλλογή με κομμάτια κλασσικά που ταυτόχρονα έχουν στοιχεία που προδίδουν το δυναμισμό μίας σύγχρονης γυναίκας. Ρούχα που μπορούν να σε συνοδεύσουν σε ένα επαγγελματικό ραντεβού αλλά και στην καθημερινότητά σου. Αυστηρά αλλά χωρίς να μοιάζουν παλιομοδίτικα όλα τα κομμάτια μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους αλλά και να ισορροπήσουν σύνολα με πιο trendy επιρροές.

Inspiration

Στη Cento Fashion παρακολουθούμε τις τάσεις παγκοσμίως αλλά δεν καθοδηγούμαστε από αυτές. Εμπνεόμαστε από τα IT girls και τα fashion trends και δημιουργούμε ρούχα με βάση τα δικά μας στάνταρ και τις γραμμές που διέπουν την καρδιά του brand. Εδώ εξαντλούμε τη δημιουργικότητά μας και αφήνουμε ελεύθερο τον πιο παιχνιδιάρικο και χαρακτήρα του brand. Αναμφίβολα μπορείς να βρεις το ρούχο που σε εκφράζει, μοναδικό και ξεχωριστό όσο εσύ.

Nightlife

Τα πιο sexy και glamorous ρούχα επιβάλλονται σε κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα και στη Cento Fashion το γνωρίζουμε καλά. Με τα ρούχα αυτής της σειράς μπορείς να φτιάξεις τα πιο ευφάνταστα βραδινά looks, άνετα αλλά πάντα εντυπωσιακά. Εδώ θα βρεις την πιο θηλυκή πλευρά σου με κομμάτια που κολακεύουν και αναδεικνύουν τη σιλουέτα σου. Εδώ θα ανακαλύψεις τις πιο αισθησιακές γραμμές του brand και σίγουρα θα βρεις το επόμενο βραδινό outfit για να σαγηνεύσεις.

Ανακάλυψε κι εσύ τον καινούριο λαμπερό κόσμο της Cento Fashion και διάλεξε ποιό Cento girl θέλεις να είσαι!