ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ COMMENT & WIN ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗΣ 150€

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΦΘΑΣΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΑΣ. Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ EMAIL.

  Η εταιρεία CENTO, ιδρύθηκε το 2009 και είναι η πρώτη Ελληνική Ιντερνετική εταιρεία μόδας, που δραστηριοποιείται στο χώρο της γυναικείας ένδυσης, παράγοντας σχεδόν εξολοκλήρου τις συλλογές της στην Ελλάδα και συγκεκριμένα την Αθήνα. 150 Στη Cento έχεις πάντα την ευκαιρία να απογειώσεις το στιλ σου και να αποκτήσεις τα πιο trendy  statements της σεζόν, μέσα από τις συλλογές μας. Τώρα, σου δίνεται η δυνατότητα να τα κερδίσεις!!! Μπες στην παρέα του www.centojeans.com και άφησε τα comments σου στα fashion items που ερωτεύτηκες με την πρώτη ματιά!

Ακολούθησε τα βήματα και κέρδισε μια ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ 150€ για να αποκτήσεις όσα σχέδια ήθελες από τη CENTO!

1) Άφησε το σχόλιό σου στη φόρμα που θα μπεις παρακάτω και μπες στην κλήρωση για να διεκδικήσεις την δωροεπιταγή. 2) Χρησιμοποίησε τον λογαριασμό σου στο facebook, twitter ή κάνε σύνδεση απο την παρακάτω φόρμα συμπληρώνοντας τα στοιχεία σου.
* Η συμπλήρωση των στοιχείων σας να γίνεται με προσοχή για να μην υπάρξει πρόβλημα επικοινωνίας με τον νικητή.
* Αρκεί μια συμμετοχή για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό.
Ο διαγωνισμός διαρκεί μέχρι τις 30 Ιουνίου 2015 και ώρα 23:59. Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΦΘΑΣΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΑΣ. Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ EMAIL.