Η εταιρεία μας, CENTO, ιδρύθηκε το 2009 και είναι η πρώτη Ελληνική Ιντερνετική εταιρεία μόδας, που δραστηριοποιείται στο χώρο της γυναικείας ένδυσης, παράγοντας σχεδόν εξολοκλήρου τις συλλογές της στην Ελλάδα και συγκεκριμένα την Αθήνα. Το πρωτότυπο επιχειρηματικό μας μοντέλο, είναι βασισμένο στην καινοτομία και την ευελιξία. Ο τρόπος με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε τη μόδα, σε συνδυασμό με την άμεση ανταπόκριση στα αιτήματα της αγοράς στοχεύουν στην επέκταση της εταιρείας σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο.

Κάθε ρούχο της εταιρείας μας, είναι αποτέλεσμα των υψηλών προδιαγραφών που θέτουμε, τόσο στο σχεδιασμό όσο και στην παραγωγή. Βασικά στοιχεία υπεροχής είναι τα ποιοτικά υφάσματα τα οποία διαλέγουμε με πολύ μεγάλη προσοχή, ο σχεδιασμός των ρούχων μας από εξειδικευμένους και έμπειρους ανθρώπους, η διατήρηση της δικής μας, Ελληνικής Ταυτότητας, όπως και η διακίνηση των ρούχων μας σε επίπεδο χονδρικής και λιανικής.

Οι συλλογές μας προορίζονται για να καλύψουν όλες τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας και να αναδείξουν την προσωπικότητά της, με δυναμικά, καθημερινά και casual κομμάτια που θα τη συνοδεύσουν σε κάθε της βήμα. Μας αρέσει όχι μόνο να σχεδιάζουμε inspirational, in-fashion, σπορ και άνετα ρούχα για εσάς, αλλά να σας παρέχουμε μια ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών από τη στιγμή που θα δείτε το fashion item που σας αρέσει στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, μέχρι τη στιγμή που θα το λάβετε στο σπίτι σας, θα το δοκιμάσετε και θα το λατρέψετε.

Στην εταιρεία μας, εμπιστευόμαστε νέους , ταλαντούχους και καταρτισμένους ανθρώπους,από κάθε κλάδο, δημιουργώντας ένα δυνατό και πολυμήχανο CENTO TEAΜ, στο οποίο κάθε ιδέα και κάθε όραμα εξελίσσεται δημιουργικά. Το κλειδί της επιτυχίας μας είναι τελικά τα αμέτρητα χαμόγελα όλων των Fashionistas που βρίσκουν αυτό που ψάχνουν, μέσα στην τεράστια γκάμα των ρούχων που έχουμε σχεδιάσει.